Nowy Fermentacja warzyw Zobacz większe

Fermentacja warzyw

Nowy produkt

Ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół dla każdego, niezależnie od stopnia zaawansowania. Zainspiruj się i odkryj nowe smaki!

Autor: Christopher Shockey, Kristen Shockey
Oprawa: twarda
Ilość stron: 368
Rok wydania: 2017
Język: Polski
ISBN: 978-83-65601-20-9
Wydawnictwo: Vivante

Więcej szczegółów

59,90 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

Fermentacja – gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!

Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.

Dzięki tej książce poznasz również:

– podstawy procesów fermentacji,

– rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,

– problemy, jakie możesz napotkać,

– przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery!

Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

Opinie

Napisz opinię

Fermentacja warzyw

Fermentacja warzyw

Ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół dla każdego, niezależnie od stopnia zaawansowania. Zainspiruj się i odkryj nowe smaki!

Autor: Christopher Shockey, Kristen Shockey
Oprawa: twarda
Ilość stron: 368
Rok wydania: 2017
Język: Polski
ISBN: 978-83-65601-20-9
Wydawnictwo: Vivante